Skip to content

Om os

Vores vej
Til lækre nøddeposer

Endeløse møder og konferencer. Vi kender det allesammen. Blodsukkeret daler, man kæmper for at bevare koncentrationen. Inden dagen er omme, har man spist wienerbrød, kage, slik og drukket spandevis af kopper kaffe. Det stod foran dig. Det styrkede dig et kort øjeblik, men det gjorde ikke godt.

Møde- og eventbranchen har i mange år talt om brainfood, og mange virksomheder har da heldigvis bevæget sig væk fra de oceaner af sodavand, slik og kager, som hørte til, når man deltog i og arrangerede møder, konferencer og messer. Men mange steder er sukker stadig en fast bestanddel af menuen. Som møde- og konferencearrangør giver det ikke mening at bidrage til dette dårlige brændstof.

Vi har arrangeret hundredevis af messestande. Her søgte vi altid efter lige præcis det stykke merchandise, som kunne tiltrække opmærksomhed til vores stand. Markedet er et uendeligt ocean af billige plastik-gadgets fra Asien eller mintpastiller, vingummier eller chokolader i så tvivlsom kvalitet, at man på ingen måde havde lyst til, at ens virksomhed skulle associeres med det.

Vi har ventet i utallige receptioner, fortravlede, på farten, småsultne, og hvis vi blev tilbudt noget i ventetiden var det kaffe, bolcher eller en omgang blandet slik.

Derfor fik vi idéen til at skabe BeGoodies. Vi ville have et produkt, som var sundt, bæredygtigt, eksklusivt og velsmagende. Nemt at spise på farten. Til den lille sult. Et produkt som virksomheder med glæde ville associeres med, brande sig på og forkæle deres stakeholders med.

Vi syntes, at det giver god mening.

Enjoy!