Nødder


VORES

NØDDER

Vores Nødder

Vores nøddeposer er som udgangspunkt små. De er ikke et måltid, men en snack. En god håndfuld nødder er der i dem. 30 gram. De er til at spise på farten, i pausen, på messen eller mens du venter eller lytter. Hvis du foretrækker 40 eller 50 grams poser, kan du selvfølgelig også det.


Vores poser indeholder en håndfuld af de bedste nødder i verden. Det er vi heller ikke blege for at sige. For vi kender til nødder, og vi vil kun have de bedste til vores poser. Vi kunne have valgt små, tørre og ikke mindst billige eksemplarer, men det er ikke den oplevelse, vi ønsker du skal have. Når du bidder i vores nødder, skal du have en nydelsesfuld oplevelse.


Nødderne i vores poser er bæredygtige. Bæredygtige fordi de er økologiske. Bæredygtige fordi de er gode for din krop og din hjerne, når du skal præstere, og fordi deres lækkerhed giver dig energi og gør dig glad. Og glæde smitter.....


Skriv til os hvis du gerne vil bestille en smagsprøve, høre mere om hvordan du får dit eget design på posens label eller hvis vi skal sende dig et tilbud.

Kontakt os

Sidenavigation

+45 42 71 75 15

Biskop Svanes Vej 43, 3460 Birkerød

CVR NR.:29360332                         

Copyright BeGoodies